Blog

ENNYI.!!

2013.02.07 17:54

Sziasztok.:33 sajnos nem hoztam új részt és ide már többet nem is fogok.! Olyan döntést hoztam meg amit soha nem akartam..A BLOGOT BEFEJEZEM..Amikor elkezdtem írni minden rendben volt..magátol jöttek a gondolatok,szavak,mondatok..Imádtam írni..ez egy életérzés mint másnak a sport,torna stbstb..Persze félreértés ne essen..az írás még most is nagy szenvedélyem..de ez a blog már az elején el lett cseszve..Túl egyszerű volt az egész..kb a 15. rész fele jöttem rá,hogy ez nem olyan mint amilyet én szerettem volna..Sokat gondolkodtam ezen az egészen..és ez a hét csak segített nekem abban,hogy így döntsek..ÉLETEM LEGBORZASZTOBB HETE..csalódások és szomorúság a legfelső fokon..igaz volt a hétben egy olyan pillanat amikor azthittem a fellegekbe érzem magam..de az egész csak rontott a helyzeten..egy olyan fiúba lettem szerelmes aki messze van..jó érzés volt az amikor elmondta ő is szeret..na igen..és ezután jött a szenvedés..TÁVOLSÁG..soha nemfogom megérteni ezt..azt,hogy túlélteme ezeket az iszonyatos perceket,órákat,napokat csakis azoknak köszönhetem akik velem voltak..A BARÁTAIMNAK..AZ IGAZI BARÁTAIMNAK..ők meghallgattak és ha sírtam akkor velem sírtak..és a suli..ebbe a 2-3 napba őszintén mondom,hogy imádtam a sulit..az volt az a hely ahol nemgondoltam arra a hegre belül..ott szinte elfelejtettem azt,hogy mi fáj..és ezt mind mint csakis nekik köszönhetem..a srácoknak és a lányoknak..ŐK IGAZ BARÁTOK..de mind1 is..ez az én problémám..Úgy gondolom az utobbi részek itt már nem a legjobbak voltak..nem akarom összecsapni hiszen még rengetek dolgot szerettem volna beleírni a történetbe..de ez így nem fair..túl könnyű és túl egyszerű volt az egész..szóval ennek a BLOGNAK VÉGE..!! imádok írni szóval majd...maajd talán 1-2 hónap mulva elkezdek egy másik blogot..köszönöm mindenkinek aki olvasta és SAJNÁLOM..

~56.rész. *Amikor alszol édes.Amikor ébren vagy sexy és tökéletes.*

2013.01.22 20:49

 

Sziasztok.(: Meghoztam az új részt.:D Mivel kicsit lemaradtam így próbáltam hosszú részt hozni.:$ Nagyon remélem tetszik maajd.:33 ÉÉÉÉÉÉSSS ma féléves a blogom,nagyon köszönöm azoknak akik olvassák.Iszonyat hálás vagyok.<33 naaPuszii.!!ŁŁŁ Hamarosan jelentkezem.:)


Reggel izgatottan ébredtem,hiszen ma van a meglepetés party. Iszonyatosan remélem Niall nagyon örülni fog neki. Körülbelül 11 körül járhatott. Igaz délután 4-kor kezdődik ez az egész, mi barátnőmmel mégsem mentünk dolgozni. Szabadnapot kértünk hiszen nem akarunk egy percet sem késni. Az egész rendezvény egy apró szórakozóhelyen lesz. Elég kevesen járnak oda és nekünk ez tökéltes.Szerintem fantasztikus egy hely. Békés és stílusos. A hely ki van ma estére kérve. Louis nevére lett felírva. Mivel Niall és Amy már este 8-kor indulnak Írországba, szeretnénk hogy az utolsó óráiban nagyon jólérezze magát.
.....
Lassan fordultam meg szerelmem felé az ágyban. Hirtelen egy jó érzés töltött el. Ahogy néztem az arcát egyre gyorsabban vert a szívem. Még most sem hiszem el,hogy ő az enyém. Csak az enyém. Szeret és én is őt. Hirtelen Zayn orra megmozdul és a szája mosolyra húzodik.
-Ennyire jó engem nézni.?-kérdeni álmos és egyben sexy hangján.
-Igen. Hiszen ilyenkor olyan édes vagy.
-Csak ilyenkor.?-szalad fel szemöldöke.
-Nem dehogy. Amikor alszol édes.Amikor ébren vagy sexy és tökéletes.-Erre a mondatra hatalmas mosoly jelenik meg arcán és egy forró csókot nyom akjamra.Imádom a száját. Ahogy az enyémhez ér és ajkunk szétvál. Nyelveink egyből megtalálják egymást és élvezik egymás társaságát...Az a köcsög levegő..Mindíg miatta szakad meg ez a tökéletes pillanat.

Kimásztam az ágyból és a fűrdőszobába siettem. Ahogy belenéztem a tükörbe láttam,hogy kipihent az arcom. Világos alapozot kentem fel de csak azért, hogy még simábbá tegye bőröm. Szememet nem festettem ki csak spirrál hosszabítottam meg pilláimat.
Visszasétáltam a szobába ahol Zayn még kényelmesen feküdt az ágy közepén. Ahogy a szekrényhez értem kikaptam belőle a ruhámat majd felöltöztem.

Igazábol nagyon izgultam a mai nap miatt.Szeretném ha Niall tényleg meglepődne.Talán kicsit gyanakodhat hiszen senki nem vett neki ajándékot tegnap.Abár bízom benne hogy nem annyira tünt fel neki és talán azt hiszi ma kapja meg.

Miután felöltöztem kimentem a szobába ahol már a kész Zayn állt.(értsd.:fel volt öltözve). Hihetetlen hogy a férfiak ennyire hamar feltudnak öltözni és mégis iszonyat jól néznek ki. Zaynnel csak egy baj van. A haja. Annyit foglalkozik vele,hogy addig 5x feltudna öltözni. De bevallom megéri, hiszen mindíg tökéletesen áll.(ne értsétek félre xd)
Mivel Zayn elfoglalta a fűrdőszobát és tudom,hogy egy idejik ott is lesz így én lementem a nappaliba. Harry és Louis ült a kanapén és nézte a Tom és Jerryt.?!?!?!
-Jóreggelt.-köszöntem rájuk de mintha semmi sem történt volna. Ugyanúgy ültek a TV elött.
-Többiek.?-próbálkoztam tovább,hátha észreveszik hogy lejöttem.
-Eleanor és Bella a konyhába.Liam a szobába. Niall és Amy nincs itthon.-válaszolta Harry. Végre észrevettek. Köszönöm.
-Okééééé.-húztam el a szót majd a konyhába sétálltam.

-Sziasztok.
-Hellooo.Kérsz reggelit.?-kérdezte barátnőm.
-Hogyne kérnék.-mondtam hirtelen majd leültem az asztalhoz és falatozni kezdtem.

*14:39*
Niallék még nincsenek itthon. Nagyon remélem,hogy Amyvel hamarosan hazaérnek.Már a "terv" teljesen kész van.Úgy indulunk el hogy bulizunk egy kicsit mielőtt Niallék elmennek Írországba. Mielőtt bemennénk majd Amy kitalál valamit amivel pár percre kint marad a szöszivel.Addig mi bemegyünk és felkészülünk arra,hogy Niallt meglepjük.

Egyépként Amy nagyon parázik a nagy találkozástol. Most fogja megismerni Niall szüleit. Teljesen megakar felelni szerelme családjának. Igazán rendes és önzetlen lány, szóval biztosan bejön majd az Ír családnak.

Közeledik a 4 óra szóval a lányokkal már elkezdtünk készülődni. Imádom az olyat amikor csoportosan készülünk. Csak hiányzik innen Amy és Danielle. Sajnálom Dani-t hogy nem tud ittlenni Niall partyán pedig tudom,hogy mennyire szeretne. Persze a munka az első.

Bajba vagyok. Foggalmam sincsen mibe megyek. A lányok már előkészítették a ruhát csakis én vagyok annyira béna,hogy még ilyenkor kinlodok. Szerencsémre barátnőim segítettek és velük együtt próbáltam valami egyszerű de nagyszerű darabot kihalászni a ruháim közül. 10 perc kutatás után Bells talállta meg a tökéletes ruhát.

 

Nekiálltunk megcsinállni a hajunkat.Eleanor szinte semmit nem csinált vele. De neki így tökéletes. Barátnőm begöndörítette míg én simán tűegyenesre simítottam.Sminket nem nagyon használtunk. Spirál szájfény és kész.

Amikor lefelé mentünk a lépcsőn, észrevettük hogy Zayn beszél valakivel.
Kíváncsian sétáltam szerelmem mellé,ahogy meglátott gyönyörű barna szeme felcsillant majd ugyanilyen gyorsasággal teljesen elsötétült a vágytol. Tisztába voltam vele,hogy mit válltok ki belőle amikor ilyen rövid ruha van rajtam. Tetszett az,hogy ennyire feltudom izgatni..akármikor. Pár pillanat múlva észhez kapott és tovább beszélt azzal a valakivel aki a vonal másik oldalán volt.

Pár percig még beszéltek,de nem halottam mit mivel én elmentem mellőle. Felé fordítottam a fejem és éppen akkor nyomta ki a telefonját. Oda mentem hozzá,hogy megkérdezzem kivel beszélt.
-Gyönyörű vagy baby.-harapott egyből szájába.
-Köszönöm Zayne.-mosolyogtam rá
-És..kivel beszéltél.?-húztam fel a szemöldökömet.
-Amy hívott,hogy nem jönnek haza. Niallel egyből odajönnek majd.
-Akkor mi indulhatunk ugye.?.-kérdeztem szerelmemet.
-Akár most is.-csúsztatta kezét derekamra és együtt szóltunk a többieknek. Taxival mentünk mivel tudtuk hogy nincs annyira jóidő.
.....

Csőrgés..egy telefon csörgés..valakinek sms-e jött. Várjunk csak..ez az én telefonom..csaptam fejemre majd kivettem a táskámbol a telefont.
"Pár perc és ott leszünk Niallel.Készüljetek. Amy xx" olvastam fel az üzenetet magamba. Hihetetlen gyorsasággal szóltam az egész társaságnak,hogy hallgassunk és figyeljünk mert hamarosan megjönnek...

Talán 5 perc telhetett el amikor lépteket lehetett hallani és Niall nevetett fel. Felkészúltünk arra,hogy bármelyik pillanatban beléphetnek. Csak a kilincset figyeltem ami azonnal lenyomodott majd Niall és Amy lépett be rajta.
Niall abbahagyta a nevetést és a mosoly lefagyott arcárol.
"Boldog Szülinapot Niall" köszöntötte fel mindenki egyszerre a szöszit amikor ő még mindíg az ajtóban ácsorgott..Meglepődött..Ez volt a cél..

Már 2 óra telt el azóta amióta Niallék ittvannak. A srác nagyon örült annak,hogy megcsináltuk ezt az egészet neki. Az ajándékozáson is túl vagyunk már. Nagyon örült minden ajándéknak. Mi pedig minden percet,órát kihasználunk velük hiszen hamarosan indulnak Írországba.

.....
-Sziasztok. Vigyázzatok magatokra.-ölelt meg mindenkit Niall és Amy a repűlőtéren. Pár perc és már a repülőn fognak ülni. Majd csak 1 hét múlva jönnek vissza. Hiányozni fognak. Niall nevetése. Amy szerénysége. Miután mindenki elköszönt mindenkitől Niallék felszálltak a gépre mi pedig hazamentünk..

*6nap múlva*
Mára van megbeszélve egy találkozó Emma-val. A lakás berendezővel. Állítolag kész van a közös lakásunk Bellával. Már vártuk ezt a napot. Miután vége lesz a munkának egyből arra fogunk menni. A srácok már kérdezték,hogy miért nem költözünk hozzájuk de mi Bellsel mindenféleképpen külön lakást szeretnénk. Mindíg vártunk erre. Talán később..Pár hónap múlva összeköltözünk a srácokkal.
....

-Ilyen lett. Szerintem szuperül néz ki de nektek kell hogy tetszen. Mi a véleményetek.?-kérdezte kedvesen Emma amikor már a lakás nappaliában álltunk.
-Szerintem tökéletes lett.-szólalt meg barátnőm.
-Egyetértek. Mikor költözhetünk be.?.-kérdeztem
-Már 2-3 napon belűl.-mosolygott ránk a nő majd miután még egyszer körbenéztünk mindenhol, hazasiettünk a többiekhez.

A srácok azota a TV elött ülnek mióta hazajöttünk.Nem hiszem el,hogy nem unják még ezeket a *filmmaratonokat*.Én nem sokszor vettem részt ezeken de már a könyökömön jön ki.Sokkal jobb dolgokat lehet csinállni mint a TVzés. Abár ez nekik is más.Nekik alíg van idejük ehez amikor tűrnéznak,koncerteznek,interjút adnak vagy éppen fotózáson vannak.
.....

Körülbelül 11óra lehetett már amikor éreztem,hogy elég fáradt vagyok. Holnap elég eseménydús napunk lesz hiszen reggel visszajönnek Niallék délután pedig party lesz a kávézoba. Az a bizonyos rendezvény ahol a rászoruloknak gyűjtünk.
-Hey baby.! Jössz aludni.?-simogattam meg szerelmem vállát.
-Persze.-mosolygott rám,majd felállt a kanapérol.
-Jóéjszakát srácok.-mondtam a többieknek és felvonultunk a szobába.

Gyorsan megfürödtünk ami csodás volt.Egy közös fürdő mindíg segít rajtad. Ellazít és jókedved lesz tőle.Főleg akkor amikor egy olyan pasival osztozol a kádon mint Zayn.
-Audj jól szerelmem.-csókoltam meg Zaynt és olyan közel bújtam hozzá,amennyire csak tudtam.
-Álmodj szépeket.-szorított magához.
Lassan nyomott el az álom de végülis elaludtam. Igazábol nagyon várom már a holnapot...

...

2013.01.13 22:14

IGEN.TUDOM.SAJNÁLOM.SAJNÁLOM hogy már lassan 2 hete hogy nem hoztam új részt.!! Az utobbi hétben tanulnom kelett. Na és most van az a pont ahol lefagytam. Nem volt még ilyen amióta írom a blogot. De most. Most valahogy nincs ötletem.Egyszerűen nem jön.Nem tudok írni. Állítolag mindenkinek eljön ez a pont. Mármint aki ír. Hogy nincs ötlete. De egy idő után majd visszajön minden. Ígérem probálok minnél hamarabb jelentkezni. xx

u.i. HAPPY BIRTHDAY ZAYN MALIK.! I LOVE YOU BABE. Ez a tökéletes fiú 20 éves. Hamar  telik az idő. Áprilisban már egy éve lesz,hogy Directioner vagyok.<3 életem eddigi legszebb éve.De biztos vagyok benne lesz még több is. Zayn pedig..hát nagyon remélem hogy csodálatos napja volt. Kívánom neki,hogy legyen boldog.Nagyon boldog. Ő megérdemli.


u.i.2: ma 1 éves a ONE THING.!! HappyBirthdayOneThing. xx

~55.rész..

2013.01.02 19:06
 
 

Sziasztok.:) Meghoztam az 1. részt 2013-ba.:DD HIHETETLEN SZÁMOMRA AZ HOGY ILYEN HAMAR VÉGE LETT 2012-NEK. Jelentős év az én életembe hiszen április-május környékén lettem Directioner. A srácokkal és az 1Dfamily-vel minden sokkal jobb.<3 Nagyon remélem,hogy ebben az évben is olvassátok majd a blogot.:33 Nem tudom még meddig írom. Talán 2-3 hónap. Leszeretném hamar zárni,hiszen egy új sztoriba is belekezdtem de még csak a gépen. Félre értés ne essék. NEM FOGOM ELKAPKODNI A SZTORINAK A VÉGÉT. :DDD najó. Boldog Újévet neketek így utolag és remélem tetszik az új rész.<3 Suliba pedig kitartás. Már csak fél év.:)



Reggel 11-kor keltett az ébresztő,hiszen annyira állítottam be az este. Bells-el megbeszéltük,hogy 1-kor indulunk. Vásárlás,kajálás és azt hiszem moziba is beülünk. Na és persze Niall-nek ajándékot veszünk,hiszen szülinapja van ma,de mi holnap tartunk bulit. Niall kérte,hogy ne rendezzünk neki semmit,de mi nem hathatjuk ki. Ma csajos nap lesz. Tökéletes. Tegnap hívtuk a lányokat de sajnos Danielle ma utazik el,hiszen fotózása lesz. Már tegnap el is köszöntünk tőle. El ma Lou-val szervezett programot. Amy és Niall pedig készülnek az Írországi utazásra. Hiszen holnap este utaznak. Felöltöztem és lesiettem a konyhába ahol a már páran reggeliztek. Vagy ebédeltek??! Mindegy is. Leülltem melléjük és beszélgettünk Niall bulijárol. Már régen terveltük ki,hogy a tortája szendvics alakú lesz. Ezt a srácok meg tartották és meg is rendelték. Hirtelen Niall jött le a lépcsőn.
-Boldog Szülinapot Nialler.-futottam elé és szorosan megölelltem.
-Köszönöm kicsi lány.-puszilt bele hajamba.
Utánnam mindenki felköszöntötte a szöszit mi pedig barátnőmmel elindultunk a Plázába.
-Srácok,ha Zayn felkel mondjátok meg neki,hogy Plázázunk.
-Oké.-kiabált utánnunk Louis.

2 órája sétálunk a Plázába és már rengeteg cuccot vettünk.
Én vettem egy vajszínű magassarkút amin fekete minták vannak és 2 nagy fekete masni. Egy ugg csizmát,ami szerintem tök aranyos. Mások szerint pedig gusztustalan. Soksok karkötőt,fülbevalót. Megvettem azt a tökéletes ruhát amit felfogok venni jövő7en a kávézóba. Fekete rövid, a háta pedig rácsos. Iszonyat jól néz ki. Vettem 2 különleges nadrágot,ami szaggatott és 2 cicás felsőt.
Bells is bevásárolt rendesen. Egy fekete és egy rózsaszín magassarkú. Rengeteg bajuszos gyűrű és 2 nyaklánc. Egy angliás cicanadrág,egy rózsaszín táska egy bajuszos felső és póló pihent a kezében lévő szatyrokban.

 

Megbeszéltük,hogy most Niallnek vesszük meg az ajándékát. Én úgy gondolom,hogy egy gitárpengetőt veszek neki. Belegravíroztatom a nevét. Remélem tetszik majd neki. Bells úgy döntött egy sapkát fog adni a szöszinek.


-Elkérhetem a szatyrokat.?-kérdezte a férfi a moziterem elött. A Némo nyomában-t nézzük 3D-ben. Mindíg is imádtam ezt a mesét. Most pedig 3D-ben adják. Biztos látványos lesz.
-Persze,de vigyázzanak rá.-nevettünk barátnőmmel majd odaadtuk a csomagokat a portásnak.

Miután vége volt a filmnek,egyből hazamentünk hiszen már elég későre járt. 8 óra volt pontosan. Fogtunk egy taxit és hazafelé indultunk.

-Srácok megjöttünk.-kiabáltam majd barátnőmmel egyből felvittük Niall ajándékát,nehogy meglássa.
-Jól szórakoztatok.?-kérdezte Eleanor,aki éppen Louis ölébe ült.
-Igen nagyon.-mosolygott Bells.
-Máskor én is megyek.
-Rendben van.-ölelltem meg El-t.
-Baby.-jött le a lépcsőn szerelmem.
-Zayn.-nyomtam forró csókot édes ajkaira.
-Jó napod volt.?-kérdezte
-Igen,csak iszonyat fáradt vagyok.
-Pedig ma filmet nézünk.-jött le a lépcsőn Liam.
-Hát nézzük,de lehet elalszok.-nevettem.
-Az sosem baj.-nevetett velem Louis.

Foggalmam sincsen mit tettek be a srácok de az biztos,hogy horror. Olyan jelenetek voltak benne,ahol igazán beparáztam. Zayn ölében ültem és egész végig szorítottam. Annyira féltem,hogy az összes álom kisétált a szememből.

-Jóéjszakát Zayn.-bújtam szerelmemhez mikor már az ágyban voltunk.
-Neked is baby.-puszilt bele a hajamba majd szorosan magához húzott..

~54.rész..Újra munka.

2012.12.29 23:21

Reggel kicsit izgatottan nyitottam ki szemeimet. Picit vártam már,hogy újra dolgozzak. Szeretem az állásomat. Jobbat talán nem is találhattunk volna.Mivel még csak 8 óra volt,szerelmem békésen aludt az ágy szélén. Szúros szemekkel figyelltem őt a fűrdőszoba ajtóbol,hiszen annyira szélen volt,hogy bármikor leeshet. Nincs sok időm,ezért neki állok készülődni. Hosszú szőke hajamat lófarokba kötöttem. Igazábol,kicsit unom a szőke hajat. Nagyon szeretnék sötétet. Feketét. Talán befestetem. A ruháimhoz sétálltam és kivettem belőle egy egész meleg ruhát. Hűvös volt kint. Nem akarom,hogy visszaessek a betegségbe. Még ki sem gyógyultam belőle teljesen..
Mivel dolgozni megyek, oda nem kell kiöltözni. Olyan ruhát választottam amiben jól érzem magam.:


 

Mielött elhagytam volna szobát nyomtam egy apró puszit szerelmem arcára,majd szóltam Bells-nek és indultunk is a kávézóba.

Amikor beértünk a munkahelyre Jane mosolygós arca fogadott minket. Iszonyat aranyos ez a csaj.
-Ha minden igaz,ma bejön a főnök is.-közölte velünk.
-Az jó,hiszen mi még csak 2x láttuk.
-Nem sűrűn jön be.-húzta el a száját Jane.
A főnök egy idős nő. Körülbelül 50 körül járhat. Igazábol,rendes. Mivel unókái és gyerekei vannak nincs sok ideje a kávézóra. Éppen ezért jelölte ki Jane-t helyettesnek. Teljesen megbízható lány és már régóta itt dolgozik.

Már 1 óra felé járhatott. A főnök még sehol. Éppen nem volt dolgunk és elgondolkoztam pár dolgon.
-Hé Bells. Tudod min gondolkodtam.?
-Nem. De mindjárt elmondod.-mosolygott barátnőm.
-Alíg vagyunk együtt. Én mindíg Zaynnel,te mindíg Harryvel. Szerelmesek vagyunk oké. De egymásra alíg van időnk.
-Igazad van. Éppen ezen gondolkodtam én is este.
-Holnap csajos nap.?-kérdeztem Bellst.
-Rendben. Vásárlás és kajálás. Tökéletes nap.-ölelt meg.

Éppen készültünk volna haza amikor betoppant a főnök. Igazán csinos és kipihent volt. Jót tett neki ez a 2 hetes nyaralás.

Sokat beszélgettünk. Talán több órát. Tájékoztatott minket mindenről. A kávézóba 1 hét múlva lesz egy rendezvény. Megvagyunk mi is hívva. Nagyon örültünk,hogy egy ilyen eseményen részt vehetünk. Ez az egész este arrol fog szólni,hogy a belépőt a hátrányos helyzetűeknek utalja át. Ez rendes tőle.

6 óra lehetett amikor "haza" értünk. A srácok már aggodtak,hiszen nem szóltunk nekik. Hívtak minket de valószínű,hogy nem hallodtuk.

Talán 3 filmet néztünk meg a többiekkel. A srácok még xbox-oztak de én álmos voltam. Elköszöntem a többiektől és felballagtam a hosszú-hosszú lépcsőn. Lefürödtem és hulla ként estem be az ágyba..

Ahogy látjátok itt az új rész.:) sajnálom, hogy ilyen rövidre sikeredett de ígérem hamar jelentkezem a következővel.:D és hamarosan lesz a történetben valami,,valmi ami csak akkor fog kiderűlni ha tovább is olvassátok.:D remélem tetszett xx


~53.rész..*Hiányoztál már baby..*

2012.12.26 01:04

Hideg van. Fázok. Lassan kinyitom szemeimet és egy sötét szobában találom magam. Melettem fekszik valaki. Valaki aki egyenletesen szuszog és az illata ellenállhatatlan. Tudom ki ő. Ő akit imádok. Aki az életemnél többet ér. Ölelném,csókolnám ha nem reszketnék. Érzem a kellemes,meleg levegőt de én mégis reszketek. Azt hiszem lázas vagyok. Remek. Lassan telefonom után nyúltam és megnéztem az időt. 01:47. Hajnal van. Nem tudom mit tegyek. Vennem kellene be gyógyszert. Ezt az elhatározást valóra akartam válltani. Lassan fordultam ki az ágy szélére és raktam talpamat a meleg,puha szőnyegre. Kellemes volt. Kirázott a hideg ahogy bőrömhöz ért a puha,selymes anyag.
Lassan és nehezen ballagtam le a lépcsőn. A konyhában égett a villany, ami azt jelenti valaki ébren van. Ahogy egyre közelebb értem a helyiséghez göndör fürtöket pillantottam meg. Harry az. Harry, aki hajnalok hajnalán a konyhába ül és kakaót iszik.
-Viki, jól vagy.?-rakta le az asztalra a bögrét és sietett hozzám.
-Persze, csak fázok.-mondtam és a szekrényhez sétálltam.
-Nagyon sápadt vagy. Nem vagy lázas.?
-Hamaroan kiderül.-kapcsoltam be a lázmérőt.
....
-Na.?-kérdezte idegesen Harry,amikor a lázmérőt nézegettem.
A kis készülék elég nagy számot mutatott. 39.2. Megijedtem. Sohasem voltam még ennyire lázas. Lefagytam. Arra eszméltem fel,hogy Hazza kirántja a kezemből a lázmérőt. Felnéztem rá. Kikerekedett szemekkel figyelt a készülékre majd rám.
-Úristen. Viki,ez nagyon magas.
-Tudom, de beveszek egy gyógyszert és minden rendben lesz.
-Biztos vagy benne.?
-Harry, mást úgysem tudok tenni.
Odasétálltam a fiókhoz és kivettem belőle egy lázcsillapítot,majd megölelltem Harryt és visszaballagtam a szobába. Lassan és óvatosan próbáltam bebújni szerelmem mellé de ez nem sikerült. Zayn felébredt.
-Baby, minden rendben.?
-Nemigazán. Lázas vagyok de vettem be gyógyszert szóval aludjunk.
-Ha bármi van kelts fel.-nyomott egy puszit homlokomra.
-Te jó ég. Hiszen te forró vagy. Milyen magas lázad van.?
-39.2
-Feküdj le baby és próbálj aludni. Biztos hat a gyógyszer.
-Jóéjszakát Zayn. Szeretlek.-bújtam minnél közelebb hozzá.
-Én is szeretlek.


A nap a szemembe süt. Ami azt jelenti túlvészelltem az éjszakát. Miután bevettem a gyógyszert semmi gond nem volt és most sem érzem magam rosszul.
Ahogy kinyitottam szememet Zayn szuszogott melletem. Mivel még nem szólt az ébresztő, amit 11-re állítottam be, van még időm. Van még időm arra,hogy elmerüljek szerelmem édes arcába. Imádom nézni amikor alszik. Annyira édes és ártatlan. Ártatlan, ami Zayn-nél nagy szó.

Félórája nézhettem őt amikor hirtelen megmozdult az orra és mosolyra húzodott szája.
-Jó nézni ahogy alszom.?-kérdezte álmos hangon,ami írtó sexy.
-A legjobb.
-Örülök neki.-mondta majd egy hirtelen mozdulattal mellkasára húzott.
-Minden rendben volt az éjszaka.?
-Igen semmi bajom nem volt és most sincsen.
-Ennek is örülök.-mosolyodott el.
-Mikor mentek megnézni a lakást.?
-Nemsokára.-éppen hogy kimondtam, megszólalt az ébresztő, vagyis ideje lesz készülödni. Lemásztam Zaynről és a fűrdőszobába siettem.


-Annyira szép lett.-értettünk eggyet Bellsel, de valamiért nem tökéletes.A 2 szoba szinte hihetetlenűl csodás lett, ahogy a fűrdőszoba és a nappali is.

 

De a konyha. A konyhával nem stimmelt valami. Amikor a helyiség közepén álltunk nem éreztük azt,hogy tökéletes. Annyira elveszettek voltunk abban a hatalmas helyiségben. Valamit tenni kellett ez ellen és mivel mi nem tudtuk mit, Emma-t kérdeztük meg aki még megmutatta nekünk a lakást.
-Mi lenne ha a konyhának a szélét felfalaztatnátok és ott lenne egy kis vendégszoba vagy akármi.?
-Emma, ez nagyon jó ötlet.-mondta barátőm és én is így gondoltam.
-Tudsz intézkedni.? Vagy ezt meglehet oldani.?-kérdeztem
-Persze,megteszek mindent.


Ketten vagyunk. Csak ketten. Zayn és én a nagy házban. Kívánom őt és szerintem neki is hasonló vágyai vannak. Régen voltunk már együtt. Régen éreztem azt a felemelő érzést amit abban az adott pillanatban érzek. Szerelmem hirtelen felkapott az ölébe és felvitt a szobába. Lassan és óvatosan helyezett le az ágy közepére. Máskor Zayn mindíg óvatos és gyengéd. Ám most nem volt az. Vad volt és szenvedélyes. Látszik,hogy régen voltunk már együtt. Miután levetkőztettük egymást, szerelmem nem "tökölt" egyből belém helyezte büszkeségét. Kicsit várt,amíg megszokom méretét majd egyre gyorsabban mozgatott magán. Igen, talán ezt szeretem annyira benne. Akármilyen,ő mindíg tökéletes...

Fáradtan döltem be Zayne mellé az ágyban.
-Hiányoztál már baby.-puszilta meg lassan a nyakam.
-Tökéletes voltál Zayn.
-Te is, de aludjunk. Holnap dolgozni kell mennetek.
Igen..holnap már munka. Igaz szeretem az állásomat mert jólfizet és igazán nem megterhető. Abár bevallom, szivesebben tölteném azokat az órákat Zaynnel és a srácokkal..


 

LouisBirthday

2012.12.24 02:34

sooo.. today is we superman's birthday.:) HAPPY BIRTHDAY TOMMO.<3 I LOVE YOU SO MUCH.
ui.: Kellemes ünnepeket nektek.♥


 

5hónap

2012.12.22 23:35

Ejhaaa.:) közeledünk a fél évhez.:D hihetetlen,hogy ilyen formában mutatom meg nektek azt a történetet amit én még régen kigondoltam és leírtam. Le sem tudom írni milyen fantasztikus érzés ez. Ha szomorú vagyok vagy boldog jön egy ötlet amit bele írhatnék a blogba.:D De sajnos néha lelkiismeret furdalásom van mert nemtudok sűrűn részt hozni. SAJNÁLOM. Tisztába vagyok azzal,hogy tanulnom is kell és néha nincs semmi ötletem. Éppen ezért nem ígérgetek semmit. Akkor hozom ha tudom, de persze mindíg probálok síetni. Csak azt sem akarom,hogy összecsapott legyen egy-egy rész. Azt akarom hogy tökéletes legyen. Legalábbis annyira amennyi kitelik tőlem. Szerintem ezzel sokan így vannak.:) Szóval csak KÖSZÖNÖM.<33
HAMAROSAN ÚJ RÉSZ.

~52.rész..Louis és a viccei..

2012.12.19 21:19

Egy hét. Egy nagyon fárasztó és hosszú hét ahol semmit sem tudtam csinálni. Végig beteg voltam. Iszonyatos érzés az,amikor az ember csak fekszik az ágyban és próbálja azzal tölteni az idejét,hogy alszik. Sajnos nekem ez sokszor nem vállt be. Még az a szerencse hogy itt vannak nekem a srácok és a lányok. Na mellettük még betegen sem lehet unatkozni. Bells-el nem mentünk vissza a hotelbe. A srácok elhozták ide a cuccunkat és kifizettük azt a 3 hónapot amit ott töltöttünk. Már nem megyünk oda többé. Már csak az új ház vár ránk.

Hétfő van ami azt jelenti,hogy 2 nap és mennünk kell dolgozni. Nagyon remélem ennyi idő elég lesz arra,hogy teljesen meggyógyuljak. Már nem vagyok vészes állapotban de azért sokat vagyok az ágyban és pihenek. Pihenek,hogy erősödjön a szervezetem. Őszintén remélem azt is,hogy sokáig nem leszek beteg. Sőt az lenne a legjobb ha már sohasem történne meg ez. Útálom. Útálok beteg lenni. Tudom olyan vagyok mint egy kislány de ez a korszak sosem volt a kedvencem.- gondolkoztam el félálmomba. Semmi erőm nem volt ahoz,hogy kinyissam szemeimet. Erőtlen vagyok. Erőtlen és kedvtelen. Semmi kedvem semmihez. Most a legjobban arra vágyom,hogy Zayn itt feküdjön mellettem és szorosan szorítson magához...Álljunk csak meg.-pattantak ki szemeim hirtelen.
Zayn nincs itt. Nem fekszik az ágyban. Mellettem,szorosan. Nem ölel és nem érzem ellenálhatatlan illatát. Nincs előttem az édes mosolya. És nem tudom simogatni kidolgozott testét.

Rápíllantok az telefonomra..: 13:46..Érthető. Nagyon sokáig aludtam ezért van az,hogy fáradt vagyok. És Zayne már biztosan ébren van. Lent a konyhába a többiekkel.

Hirtelen ültem fel az ágyban, szinte olyan gyorsasággal tettem ezt,hogy meg lett a következménye. Megszédülltem. Lehunytam szemeimet és máris jobban éreztem magam. A fűrdőbe sétáltam, pontosan a tükör elé. Elégedett voltam. Végre. Végre egy olyan reggel ahol egy kipihent arcot látok magam elött. Egy olyan reggel ahol nincsenek karikák és táskák a szemem aladt. Egy olyan reggel ahol nem kell alapozót használnom ahoz, hogy simának látszodjon arcom.

Szeptember. Szeptember közepe. Hétfő. Egy hideg nap. London utcáin szinte nagykabátban sétállnak az emberek. A nagy bőröndhöz sétálltam amiben rengetek ruha pihent. Rengeteg ruha ami mind az enyém. Lehet hihetetlen de foggalmam nem volt arrol,hogy nekem ennyi ruhám van. Rátalálltam pár bulis ruhára is amit még szeretnék magamon látni. Megtaláltam a rég "elveszett" cica nadrághoz hasonló bemelegítő nadrágomat is. Régen, amikor még Pesten laktunk nagyon sokszor volt rajtam. Néha,amikor anya ki akarta mosni hisztiztem. Hisztiztem,mert tudtam,hogy sok idő mire kimossa és megszárad.
Mivel ma nem készülünk sehová,úgy döntöttem ezt veszem fel. Sokat vacilálltam,hogy milyen felsőt vegyek hozzá, végűl egy kékeszöldet választottam. Bő és kényelmes. Pont tökéletes.

 

Hajamat lófarokba kötöttem és lesétálltam a többiekhez. Vagyis javítok. Nem tudtam lemenni a többiekhez mivel nem volt itthon senki. Vagyis azt hittem. Ahogy beértem a konyhába Louis falatozott éppen. Gondolom ő is most ébredhetett fel.
-Jóreggelt Tommo.-sétálltam a hűtő elé és kivettem a tejet.
-Neked is kicsi lány. Abár ez már nem reggel.-nevetett majd mégeggyet harapott szendvicsébe.
-Igen tudom.-nevettem én is majd kakaót csinálltam magamnak.
-A többiek.?-kérdeztem tőle.
- Boltba.-válaszolta egyszerűen.
-Mindneki.?-kerekedett ki szemem.
- Nem, Zayn éppen csal.-mondta teljesen komolya araccal. Megijedtem. Megrémültem,attol amit mondott. Csalódottan figyeltem magam elé már éppen törtek volna ki könnyeim ém Louis röhögése megzavart ebben. Nem értettem semmit.
-El ne hidd már.-röhögött tovább.
-Bazdmeg Tomlinson ez nem volt vicces.
- De az volt.-próbálta visszafolytani röhögését, sikeretlenűl. Nem szóltam egy szót sem. Csak lassan belekortyoltam a forró kakaóba.
- Kicsilány. Most komolyan haragszol.?.-kérdezte majd arcára néztem. Gyönyörű kék szemeiből szinte visított,hogy tisztába van azzal amit tett. Túllépte a határt. Imádom Louist, de néha sértőek a viccei. Azok a viccei amin csak ő röhög.
-Nem haragszok.-mondtam és mosoly húzodott számra. Dehogyis haragszok. Rá.? sohasem tudnék,úgy ahogy a többiekre sem.
- Ne haragudj.-sétált oda mellém és szorosan megölelt.
- Nincs gáz.-nyomtam puszit arcára aminek hála az régi mosolygós Louis állt elöttem, nem pedig a komoly. Abár néha az is jó.


*18:32*
-Mindenki kész.? Igenis kapitány. Hangosabban. Igenis kapitány. OoooOO(..)"
néztük a mesét 4-en. Louis,Bells,Zayn és én. A többiek buliznak. Mostanába sokszor mennek el egy-egy kisebb buliba. Pont akkor amikor beteg vagyok..nagyszerű. De igazábol annyira nem lényeges. Be tudom pótolni és ők pedig jól érzik magukat.

Már egy órája ülünk a tv elött és bámulljuk a sárga szivacs hülyeségeit.Én és barátnőm iszonyatosan szeretjük de a srácokon látszik,hogy kevésbé.
Hirtelen a csnegőhangom szólal meg. Oda rohanok a telefonhoz és a festő hívott. Elmeséllte,hogy kész lett mindennel és akár holnap már mehetünk is. Már nagyon vártam ezt a pillanatot. Mindent megbszéltem a festővel, megköszöntem azt,hogy segített nekünk majd leraktam a telefont.
-Ki volt az.?-fordullt felém barátnőm amikor beléptem a nappaliba.
-A festő. Holnap költözünk Bells.-mondtam kicsit hangosabban és barátnőm arcára nagy mosoly költözött. Hihetetlenűl örült ő is. Vártuk már azt,hogy saját lakásunk legyen.


Pár órát még beszélgettünk és tvztünk,majd bementünk a szobába. Zayn és én közösen megfürödtünk és szépen,lassan elaludtunk egymás karjaiban...

~51.rész..Betegség és Waliyha..

2012.12.14 21:06

 

A reggel valami borzalmas volt..számomra..Igaz szerelmem erős karjai pihentek derekamon de valami nem volt rendben. Émejegtem és a gombócrol a torkomba ne is beszéljünk. Alíg tudtam nyelni,hiszen ha megtettem torkomba szárasságot éreztem. Úgy gondolom bekövetkezett az amit mindíg is utálltam..beteg lettem. Egész életembe rühelltem már csak azt is amikor fájt a fejem vagy éppen a hasam görcsölt. Lesétálltam a konyhába és furának tartottam azt,hogy senki sincs ébren. Rápillantottam a faliórára és reggel 6 óra volt. Hát persze miért is kellnének fel ilyen korán.? csak én vagyok olyan idióta,hogy nem tudok aludni.
A szekrénybe kerestem valami gyógyszert,amitől hátha nem szédülök ennyire.
Bevettem majd csinálltam magamnak jó forró teát. Tisztába voltam azzal,hogy hiába fekszek le nem fogok tudni aludni a torkom miatt. Kisétálltam a nappaliba,lefeküdtem a kanapéra,betakaróztam egy vastag pokroccal és elkezdtem nézni az éppen tv-ben lévő macis mesét. Nem nagyon hallodtam erről a maciról,gondolom valami új mese lehet. Talán 3 részt nézhettem végig. Aranyos mese volt. A macinak volt egy háza és azt bügykölte folyton,de mindíg elrontott valamit és ezen néha én is felkuncogtam abár csak hallkan, hogy ne hallja senki. Meglepetésemre a mese nézés közben újra értem jöttek az álommanók és mély álomba merülltem. Talán aludhattam 2-3 órát amikor egy kellemes és lágy férfi hangra lettem figyelmes, ami "kedvesen" simogatja fülemet. Akaratlanul is mosolyra húzodott szám mivel nagyon jól tudtam,hogy kihez tartozik az a hang ami éppen a nevemet hajtogatja. 
-Viki, szerelmem ébresztő.-ekkor kapcsoltam majd lassan kinyitottam szememet. Hála' a jó istennek már kicsit sem szédülltem abár az a gombóc a torkomba még mindíg nem hagyott nyugodni.
-Zayn..-mosolyogtam rá jobban szerelmemre.
-Mit keresel itt.? Miért nem fennt alszol.?-nézett rám furán,hiszen a srác semmit sem tudott.
-Beteg vagyok, vagyis azthiszem. Reggel 6-kor felkelltem mert szédülltem és fájt a torkom. Lejöttem és vettem be gyógyszert. Nem voltam álmos ezért ide feküdtem le és nézni kezdtem egy mesét. Még én is meglepődtem azon amikor elaludtam.
-És hatott a gyógyszer.?
-Már nem szédülök de a torkom még rettenetesen fáj.
-Látod baby.? tegnap fel kellett volna öltöznöd és akkor most nem lenne ez.-rázta meg a fejét Zayn, majd meg akart csókolni de én eltolltam.
-Mi a baj.?-kérdezte majd szemöldöge az egekbe szökött.
-Nem szeretném,hogy elkapd.-húztam féloldalra a számat.
-Ne butáskodj már. Én nem vagyok az a tipus aki egyhamar elkap egy betegséget.-nevetett fel majd édes ajkait enyémre tapasztotta. A szám is kivolt száradva és ez a csók sokat segített rajta. Talán erre várt. Borostás arca csikizte az államat de nem zavart. Talán ettől volt tökéletes.

-A többiek még nincsenek fent.?-kérdeztem miután elválltunk egymástol.
-Lehet fenntvannak,de nem jö...-fejezte be volna a mondatot szerelmem, de nem tudta hiszen Louis trappolt le a lépcsőn.
-Hé ti hősszerelmesek.-nézett ránk perverzen Tommo.
-Hallgatlak.-fordulltam a srác felé majd "köhintettem" eggyet. remek...már köhögök is.
-Ma megyünk bulizni.-húzodott mosoly a szájára ám ekkor én egy kicsit összetörtem.
-Úgyértek mentek. Én itthon maradok,hiszen beteg vagyok.-húztam oldalra a számat.
-Oh kicsilány, nagyon sajnálom.-hajtotta le a fejét.."kicsilány" szerettem amikor így hív.:)
-Louis nem a te hibád. Ti elmentek én pedig jól elleszek egyedűl.
-De megkellett volna kérdezni titeket is,mielőtt cselekszünk.
-Tommo,semmi bajd. érted.? Menjetek és érezzétek jól magatokat.-sétálltam elé majd elmosolyodtam és szorosan megölelltem.
Ő nem szólt semmit csak visszament az emeletre.
-Ugye amikor azt mondtad egyedűl,valójában kettőnkre céloztál.?-nézett rám Zayn miután visszafeküdtem a kanapére.
-Nem.-mondtam határozottan.
-Ugye nem hiszed azt, hogy itthon hagylak betegen.?
-Nem hiszem hanem tudom.
-Akkor rosszul tudod. Egész este veled leszek.
-Zayn, ne hülyéskedj. Elmész a buliba én pedig nagyon jól elleszek egyedűl.
-De nem szeretnélek itt hagyni.
-Zayn, minden rendben lesz.-nyugtattam szerelmemet.
-De valamit ígérj meg.-kezdte.
-Mit.?
-Ha valami van azonnal hívsz. Nem számit milyen apróság.
-Ígérem. De ha nem érem el a teafiltert akkor is hívjalak.?
-Igen.
-Értettem.-mondtam majd egy puszit nyomtam arcára.
 
*20:38*
-Vigyázz magadra szerelmem.Ha bármi van hívj.-ölellt meg szorosan a barátom.
-Zayn,megértettem.
-Sziasztok és érezzétek jól magatokat.-mondtam majd a többiek elmentek bulizni.
Mivel Bella is velük tart, nem is mentem vissza a hotelbe. Inkább itt maradtam a srácoknál. Teljesen mindegy,hogy hol vagyok egyedűl. Na meg persze betegen nem valami kellemes kocsikázni.
 
Tisztába voltam azzal,hogy a többiek hajnal környékén, vagy az is meglehet,hogy reggel jönnek vissza.
Mivel kicsit unatkoztam felnéztem twiterre ahol öröm fogadott. Rengetek új követőm volt és ez rettenetesen jól esik. Volt pár üzenetem is és amikor megnyitottam hideg.meleg volt a "tartalma". Valaki iszonyatosan aranyos volt de volt olyan is aki fenyegetett,ettől összerándult a gyomrom. Kiléptem twitterről majd skype-ra jelentkeztem be. Végig néztem ismerőseimen és észrevettem,hogy fenntvan Waliyha. Zayn huga. Nagyon birom a csajt nagyon kedves és mellesleg gyönyörű is- Gondolom észrevette,hogy fenntvagyok hiszen videóhívásra kért fel. Habozás nélkül elfogadtam majd mosolygós arcával találtam szembe magam.
-Szia Viki,hogy vagy.?
-Szia Waliyha. Hát őszintén most betegeskedem. És te.?
-Hát az nem valami jó. Jobbulást. Én jólvagyok.
-Köszönöm.
-És a többiek.?
-Bulizni vannak. Énpedig itthon egyedűl mesézek.-nevettem fel.
-Zayn,hogy hogy nem maradt veled.?
-Igazábol, maradni akart de nem engedtem. Nem akartam,hogy kimaradjon a bulibol.
-Ez rendes volt tőled. A báttyám imád bulizni. De szerintem szivesen maradt volna veled.
-Igen tudom. De mi bármikor eggyütt lehetünk.
-Jogos.-bólogatott szerelmem huga.
 
Sokat beszélgettük Waliyha-val és megbeszéltem vele,hogy majd megpróbálunk elmenni hozzájuk. Hiszen már nekem is hiányzik Zayn családja. Igaz egyszer találkoztam még velük de nagyon megszerettem őket. Na és persze mindenkivel tartom a kapcsolatot. Mivel 10óra fele elkezdtem fázni megmértem a lázámat.
38.5. Remek.-mondtam amit persze Waliyha is hallodt hiszen még beszéltünk egymással. Javasolta,hogy vegyek be egy gyógyszert és pihenjek.
-Jólvan Wali, azhiszem akkor én megyek.
-Rendben Viki. Jobbulást neked. Jóéjszakát.
-Jóéjszakát és hamarosan találkozunk.-köszöntem el a csajtol majd kikapcsoltam a kamerát.
 
Nem akartam zavarni Zayn már ilyen "korán" hiszen még csak most ment el. Vártam egy kicsit hátha le megy a lázam. Így is lett hamarosan ismét jobban éreztem magam. Hatott a gyógyszer,aminek nagyon örülltem. Betakaroztam és ismét a kanapén aludtam el..
 
Hajnalban valaki az ölébe kapott. Nem ijedtem meg hiszen éreztem az illatát és ez mindent elárult a személyről. Lassan felvitt majd lerakott az ágyra. Be kell vallani sokkal kényelmesebb mint a kanapé. Pár perc múlva éreztem,hogy lenyomódik az ágy másik fele is. Ekkor reflexből megölelltem szerelmemet és fülébe sugtam.: "Hiányoztál."
-Már ittvagyok és nem megyek el.-válaszolt majd apró puszit nyomott homlokomra...
 

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Téma: Blog

Meglepetés

Zsoo.* | 2013.01.28

vár egy kis meglepetés a blogomon :) https://thatonething-mystory.blogspot.hu/

blog

directioner | 2013.01.26

Imádom ahogy írsz*_*szuper:)

Blog

kegyes Ágnes | 2012.11.22

Nagyon jó a blog csak így tovább és akövi részt is hozd minél hamarab

Re:Blog

Livii | 2012.11.22

értettem főnök.:) ígérem probálom minnél hamarabb hozni.:)

:')

Ágii | 2012.11.19

Nagyon jó lett.:$ Majd szólj a kövinééél!♥

Re::')

Livii | 2012.11.22

Ígérem szólook Ági..:) és köszönöm <3

44.

Ágii:') | 2012.11.08

Nagyon jó lett Livi♥ várom a folytatást!♥

Re:44.

Livii | 2012.11.17

köszönöm szépeen Ágii:$ <33

Blog

Bella | 2012.11.03

Nagyon imádom a Blogot. :)Olyan érdekes és hát ne Tudom kihagyni de ez a Bella nagyon szinpatikus lány :D

Re:Blog

Livii | 2012.11.03

hahaha de vicces kedvedbe vagy.:))
köszönöm♥

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása